“Ik heb met Vera samengewerkt in de organisatie voor een groot sportevenement. Vera is accuraat, positief kritisch en ze heeft een aanstekelijk enthousiasme. Kortom: een prima basis voor samenwerking!”

Geschreven door Marleen van Leendert – www.vanleendertbv.nl


“Vera is een super enthousiaste meid die van (vlot) aanpakken en oppakken weet! Heel prettig om mee samen te werken, altijd vriendelijk en komt haar afspraken na. De juiste persoon voor uw ondernemersupport!

Geschreven door Yvonne van der Heijden – www.alltech.com


“Vera heeft bij ons een heisessie georganiseerd voor haar opdrachtgever. Onze ervaring met GewoonVera! was erg positief, mede door de duidelijke communicatie, de vooraf gemaakte afspraken en de korte lijnen. Alles was ruim van tevoren afgestemd. Je kunt alles uit handen geven,  Vera zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en laat niets aan het toeval over!”

Geschreven door Nicole van Rengs – www.wertermerhoeve.nl“In onze lange samenwerking heb ik Vera leren kennen als Gewoon Vera en die term zegt voor mij alles. Organiseren en ontzorgen is haar op het lijf geschreven. Met haar enthousiaste karakter en haar open mind verrast ze je iedere keer met een volledige en creatieve invulling van een evenement of uitstapje”.

Geschreven door Stefan Kuijpers – www.vitelia.nl

“Ik heb lang en intensief met Vera samengewerkt als collega. Vera heeft goede voelsprieten voor wat er leeft bij de betrokkenen, ze is bijzonder enthousiast, open en oplossingsgericht; een goede basis voor samenwerking”.

Geschreven door Herman Rutten – www.vitelia.nl

 

 

 


 

 

© 2018 | GewoonVera!